Sola MC
Produsent : Bjørn Frode Hauge                     1. utgave 1997
ALCOTRAZ BLEKKA
Redaktøren.
Endelig er vi i gang med et etterlengtet klubbhus, og det er tydelig noen har ventet lenge på det.
Rolf hadde mer kløe i buksa en maur i sukker krukka. Det var så vidt han ikke rammet hode inn i veggen for å slå ut hullet ned til baren.
Det har vært en kjempe innsats til nå, men det er stort sett de samme som har stått på. Jeg har selv ikke vært den flittigste, men det kan fortsatt endres på.
Men hvis det
er folk oppe
midt i ukene og
jobber, så skal
man ikke klage
på hjelpa før
man spør om
den.
Klubbhuset
begynner å ta
form, det
viktigste sto
der fra før
(baren). Og nå
er det bare å bli
ferdig med det groveste.
Resten er høst
arbeid. Men
det skal bli en fornøyelse å bli etablert i
“Alkotraz”.
Nå er det bare å skaffe TV og Video, så kan festen begynne med dunder og brak.....
Første forsøke på å lage en avis ser dere her. Prøve og feile metoden er måten å gå frem på,
så redaksjonen venter med lengsel på slenguttrykk,
og sjikanering.
Jeg starter med å gratulere

oss alle med en vellykket og bra arrangert MC utstilling . Det er nå klart for at andre kan gi innlegg her...
C
Utstillingen kan det bare skrytes av. Det var bare en liten detalj som laget skår i gleden. (En viss dekorert sykkel), men det ble ordnet opp i en fin tone. Mye ble sagt, og Sveini fikk verbale ørevarmere slengt imot seg. Han var ikke av den oppfatning at det var store poenget å skrike opp om. Men har tatt det til etterretning.
Jeg vil derfor takke Sveini og utstilling komiteen for en veldig bra utført jobb. Mye av æren skylles deres grundige
planlegging, og sans om hvordan et “show” skal se ut. Det var imponerende å se utnyttelsen av hallene, og forhandlerne fikk vist et riktig bilde av hva man forventer av en seriøs MC’er.

Sikkerhet er viktig. Opplysning om kjøreutstyr og kvalitet var ispedd råe videoklipp av ekstrem kjøring som sikker fikk mange til å drømme om sommervarme Hølesvinger, og lange sletter.
Purken var representert av en ikke helt nøytral konstabel.

En slik overreaksjon av en stakkars “dekorert” motorsykkel er det nesten ikke til å fatte. Deres oppgave er å kontrollere fartssyndere og “promilleflygere” fra treff og slikt.

Hva som er tagget på en “HD”har verken han eller myndighetene noen rett å kritisere eller utøve noen form

for forfølging. Redaktøren er ikke utdannet i lovens yrke, men den siste informasjonen tyder fortsatt på trykkefrihet. Muligens skulle et eksemplar av denne avisa blitt postet til purken, og sett reaksjonen.

JA

P å vårsleppet var det ikke store oppslutningen klubben vår hadde. Vi var 6 stk som fulgte prosesjonen et stykke, men det var skuffende å være den eneste som viste våre farger på denne dagen. Det skal liksom være motorsykkel dagen nr 1 her i distriktet, og når man observerte fulltallige klubber som sto klare til å koble på, så begynner man å lure på om vi er blitt en aldrene sofa elskende MC-klubb.

Været var det ikke noe å skryte av. Litt fuktig til å begynne med, men det ble veldig bra når en kom mer sørover. Her var det som normalt

«Jævlig» mange sykler , og en del merkelige opplevelser var der. En av dem var 3 sykler om kjørte sammen. De bremset og kødda så mye at store luker oppsto, og full forvirring over linjeskiftene deres. Andre så ut til å ha målt opp 3 sekunder regelen i 110, og benyttet den i køen som gikk i 40. Hva skal man med 50 meter mellomrom når syklene loffer i sedat tempo ?

Politiet er et kapittel for seg selv. Det gikk helt greit inn til torget i Stavanger, men så begynte faenskapet i rundkjøringen etter Newcastle terminalen. Purken stoppet prosesjonen, og

slapp bilene inn. Det ble lang avstand til syklene foran, og når vi kom opp på Løkkeveien var kolonnen borte. De første viste ikke hvor de var, og tok ut Løkkeveien. Cato og jeg tok opp rette veien, men en haug sykler kjørte Løkkeveien. Når vi kom til Madlaveien, så var de som skulle sperre madlaveien på fortauet, og slapp bilene forbi , så da var det mer forvirring. Vi nådde kolonnen etter tunnelen på motorveien, men det er kritikkverdig av politi å ikke ha tålmodighet, og slippe alle syklene forbi før man slipper løs utålmodige søndagskjørere.

Men ellers et kjempe arrangement uten finvær dette året....

“Bamse”
E vjetreffet var forrige helg, og vi var representert med Kurt , Gunnar og Bamse. De faste treff jegerne var på østlandet og svidde bort gummi, så vi var en slunken gjeng frostvæske drankere.

Temperaturen var den faste beinmark killeren, og flere hakka tenner om kapp. Vi reiste opp på lørdagen, og det var kjempevær hele turen. Tørre

og fine veier, og bra temperatur. Litt snø på sidene var det, men treffplassen var fri for det hvite grapset.

Trefflekene var som normalt ølstafett og tautrekking. Jeg aner ikke hvem som vant, men moro var det å se Tessa fra Virgin gå på tryne. Været var som sagt upåklagelig, og det var en herlig sesongstart

på treffene.

Premieut- delingen var det ingen fra klubben som fikk med seg, så derfra kan jeg dessverre ikke referere fra.

Tempen ut på natta er et annet kapittel. Vindskjermene på syklene ble sånn melkehvite, og teltene knaset når man kom borti teltduken. Da var det godt med iglo sovepose.

?
Denne siden har til nå vært besøkt ganger. Siden den 04.05.97 Sola MC Homepage!